Hoppa till huvudinnehåll
Om oss

Logga in / Skapa konto

Sök

.

Allmänna regler

Vi vill att ditt besök på baka.se ska bli så trivsamt som möjligt. Därför har vi satt upp trivselregler som vi hoppas ni vill hjälpa oss att efterfölja. Upplever du att reglerna bryts, hjälp oss genom att flagga olämpligt innehåll eller maila oss via kontakt@baka.se

Trivselregler

Vi uppmuntrar att du laddar upp egna recept  men tänk på att hålla en god och konstruktiv ton för allas trevnads skull. Personangrepp, nonsens, irrelevanta länkar osv hör inte hemma på Baka.se 

Det är inte tillåtet att publicera, posta eller sprida information eller material som innehåller:

  • Rasistiskt budskap
  • Kränkningar
  • Förtal
  • Barnpornografi
  • Våld
  • Brott, eller uppmaning därtill

eller som på annat sätt kan vara olämpligt eller väcka anstöt.

Det är inte tillåtet att använda Baka.se som ett verktyg för att kränka, förtala, smäda, trakassera, hota eller förfölja.

Det är inte tillåtet att använda Baka.se som ett verktyg för kommersiell verksamhet såsom att erbjuda att köpa eller sälja varor eller tjänster, skicka enkäter, pyramidspel, kedjebrev och massmail eller direktreklam.

Det är inte tillåtet att överföra filer, virus eller annat som kan skada någon annans dator eller egendom.

Baka.se äger rätten att radera publicerat material samt stänga av användare som inte respekterar trivselreglerna. Du kan hjälpa oss genom att flagga sådant du anser vara olämpligt.

Upphovsrättslagen

Som receptförfattare på Baka.se är du skyldig att följa upphovsrättslagen, vilket innebär att du inte får publicera bilder utan upphovsmannens tillåtelse. Du är vidare skyldig att ange källa till de bilder och recept där du ej är upphovsman. Mer om detta kan du läsa i avsnittet   Upphovsrätt och nyttjanderätt   Misstänker du att en bild använts på ett otillbörligt sätt, vänligen kontakta oss via kontakt@baka.se.   Baka.se äger rätten att ta bort recept när sådan misstanke finns.