Hoppa till huvudinnehåll

.

Medlemsskap

Genom att registrera dig som användare på baka.se accepterar du och godkänner du våra allmänna villkor som beskrivs i avsnitten Allmänna regler och Integritetspolicy.  När du registrerar dig som användare på Baka.se anger du ett av dig påhittat användarnamn samt giltig e-postadress. När du registrerar dig som ny användare på Baka.se skickas ett verifieringsmail till den e-postadress du har angivit. Ditt användarkonto aktiveras först när du har verifierat för oss att din e-postadress är giltig.

Vi månar om din personliga integritet och samlar och lagrar bara uppgifter där vi finner det relevant. Du kan läsa mer om detta i vår Integritetspolicy. Inga personuppgifter kommer att användas på annat sätt än som där angivits.

Ditt medlemskap på baka.se löper tills vidare. Du kan närsomhelst ansöka om att avregistrera dig genom att maila till kontakt@baka.se  

Tänk på att hålla ditt användarnamn och lösenord hemligt för obehöriga. Baka.se kan inte hållas ansvarig vid obehörigt användande av ditt användarnamn och/eller lösenord.  Misstänker du att någon obehörig har missbrukat ditt användarkonto ber vi dig att omedelbart kontakta oss.