Hoppa till huvudinnehåll
Om oss

Logga in / Skapa konto

Sök

.

Upphovsrätt och nyttjanderätt

På Baka.se kan vem som helst registrera sig som användare. Man har därmed möjlighet att publicera recept, skriva kommentarer och skapa samlingar av sina receptfavoriter. Genom att publicera recept och bilder på baka.se garanterar du att du innehar upphovsrätten, varumärkesrätten och/eller andra immateriella rättigheter till det material som du publicerar på baka.se och att du upplåter full nyttjanderätt till Baka.se.  

Nyttjanderätten ger Baka.se rätt att kostnadsfritt lagra, visa, publicera och kommersialisera det material som du har sänt inom ramen för Baka.se.  

Som avsändare av ett recept betraktas du som upphovsman. Det innebär att du äger rätten att när som helst redigera eller ta bort av dig publicerade recept och bilder.  Som upphovsman till ett recept är du också ansvarig för dess riktighet och sanningsenlighet. Det innebär att Baka.se inte kan stå till svars för innehållet i eller kategoriseringen av de recept som publiceras. I samband med att text och bild publiceras på Baka.se genomgår det en granskning av oss. Baka.se förbehåller sig rätten att uppdatera receptbeskrivningar, korrigera eventuella stavfel och korrigera eventuella felaktiga instruktioner. Om vi finner något material tveksamt eller felaktigt förbehåller vi oss rätten att radera detta material. 

Baka.se är inte skyldig att bevara av dig insänt material. För att främja idén om en trovärdig receptdatabank förbehåller sig Baka.se rätten att ta bort recept.

Baka.se innehåller länkar till externa webbsidor, såsom samarbetspartners.  Baka.se har inget ansvar för innehållet på dessa länkade webbsidor.

Om inget annat här har angivits är det inte tillåtet att kopiera, distribuera, reproducera, publicera, licensiera, skapa verk som härleds från, överföra eller sälja information, programvara, produkter eller tjänster som utgör en del av Baka.se.