Hoppa till huvudinnehåll

.

Baka med äpple

Söta, syrliga, krispiga och saftiga - äpplen är en fantastisk fyllning och smaksättare i ditt bakverk. När du ska baka med äpplen, tänk på att det är skillnad på äpplen och äpplen. Exempelvis passar fasta och syrliga äpplen bättre för äppelpajer än söta mjöliga äpplen. När du skalar och skivar ett äpple tenderar det att snabbt missfärgas. Ett tips kan då vara att pensla citronsaft på äppleskivorna så blir bitarna inte bruna och du får ett finare bakverk. Här är några favoritrecept inför äppelsäsongen!

Smulpaj med äpplen och nötter
Norsk äppelkaka
Extra fina bakelser
Glutenfri marängpaj med äpple och citron
Glutenfri äppelkaka
Rabarber och Äppelkaka med kanelströssel
Apfelstrudel
Sockerkaka med mandel, äpple och salt kolasås
Äppelsaft
Knäckig äppelpaj med svarta vinbär
Evas äpplekaka
Äpplekladdkaka
Glutenfri Äppelpaj
Äpplekaka allt-i-ett
Saftig Äppelkaka
Äppelkaka med nötmix & kardemumma
Marikas äppelmuffins
Kanel- och äppelmuffins
Äpplekaka
Ljuvliga äppelbakelser
Äpplemuffins
Äppelkanelmuffins
Äppelkaka
Äppelmuffins
Mormors äppelkaka
Ruth´s bröd
Himmelsk äppeldessert
Äppelcheesecake New York style
Äppelkladdkaka med kolafrosting