Hoppa till huvudinnehåll

.

Baka med äpple

Söta, syrliga, krispiga och saftiga - äpplen är en fantastisk fyllning och smaksättare i ditt bakverk. När du ska baka med äpplen, tänk på att det är skillnad på äpplen och äpplen. Exempelvis passar fasta och syrliga äpplen bättre för äppelpajer än söta mjöliga äpplen. När du skalar och skivar ett äpple tenderar det att snabbt missfärgas. Ett tips kan då vara att pensla citronsaft på äppleskivorna så blir bitarna inte bruna och du får ett finare bakverk. Här är några favoritrecept inför äppelsäsongen!

Äppelkladdkaka med kolafrosting
Himmelsk äppeldessert
Äppelcheesecake New York style
Äpplekaka allt-i-ett
Äpplemuffins
Ljuvliga äppelbakelser
Äppelsaft
Sockerkaka med mandel, äpple och salt kolasås
Glutenfri Äppelpaj
Äpplekladdkaka
Evas äpplekaka
Norsk äppelkaka
Smulpaj med äpplen och nötter
Rabarber och Äppelkaka med kanelströssel
Glutenfri marängpaj med äpple och citron
Glutenfri äppelkaka
Marikas äppelmuffins
Äpplekaka
Kanel- och äppelmuffins
Äppelmuffins
Äppelkaka
Ruth´s bröd
Mormors äppelkaka
Äppelkanelmuffins
Äppelkaka med nötmix & kardemumma
Saftig Äppelkaka
Apfelstrudel
Knäckig äppelpaj med svarta vinbär
Extra fina bakelser