Hoppa till huvudinnehåll
Om oss

Logga in / Skapa konto

Sök
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(2)

Äpplen med vanilj- och kanelkräm

Gjord med Lindahls Turkisk eller Grekisk Yoghurt

Vote
(2)

Fri från

Äggfritt

Äggfritt

Räcker till 4 portioner

Räcker till...

4 portioner

Kategorier
Näringsvärde Äggfritt

Ingredienser

Så gör du

  • 4 dl Lindahls Yoghurt
  • 4 söta äpplen
  • 2 tsk kanel
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 msk flytande honung (eller tio droppar flytande suketter)
  1. Skala äpplen och dela dem i små bitar.
    Lägg dem i en ugnssäker form.
    Strö över lite kanel.

  2. Grädda i ugnen på 200 grader i 5 min.

  3. Skeda upp Lindahls yoghurt i en skål och tillsätt kanel, vanilj och flytande honung/suketter.
    Rör om ordentligt.

  4. Låt äpplena svalna lite.
    Lägg skiftvis äppel och kräm i ett högt glas (avsluta med kräm).