Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(4)

Mumsiga hallontarteletter

Vote
(4)

Räcker till

Räcker till...

Kategorier
Recepttyp Bakelser
Tillfälle Midsommar

Ingredienser

Så gör du

  • 125 g rumsvarmt smör
  • 3 dl Kungsörnen Kärnvetemjöl
  • 1 dl florsocker
  • 1 st ägg
Fyllning
  • 200 g cream cheese
  • 1 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 150 g frysta hallon
  1. Sätt ugnen på 200°C. Kör smör och mjöl i matberedare till en
    grynig massa. Tillsätt florsocker och ägg och kör till en smidig deg. Tryck ut i metallformar och grädda 10–12 minuter tills de fått fin färg. Låt svalna innan du tar bort formarna. Gör fyllningen,
    fördela och toppa med hallon.

  2. Tillsätt florsocker och ägg och kör till en smidig deg.

  3. Tryck ut i metallformar och grädda 10–12 minuter tills de fått fin färg. Låt svalna innan du tar bort formarna. Gör fyllningen,
    fördela och toppa med hallon.

  4. Gör fyllningen, fördela och toppa med hallon.