Logga in för att favoritmarkera
Länk kopierad till urklipp!
Kopiera länk till urklipp
Flaggad som olämpligt
Spökkakor
Små läckra spökkakor till Halloween
Räcker till 12 st spöken
Räcker till...
12 st spöken
Ingredienser
Så gör du
Kakbollar
- 600 g sockerkaka
- 2-3 msk hallonsylt
Dekoration
- 500 g Dr. Oetker Sugar Fondant Vit
- 1 fp Dr. Oetker Baking Glue
- 1 fp Dr. Oetker Sugar eyes
- Smula sönder sockerkaka i en skål. Tillsätt hallonsylt lite i taget tills degen kan formas. Blanda degen väl med en stavmixer eller för hand. Rulla degen till bollar. Gör bollarna lite toppiga och placera dem upprätt på en bricka eller ett fat.
- Kavla sockermassan tunt. Stansa ut rundlar av sockermassa och täck kakbollarna. Vik kanterna på sockermassan. Fäst sockerögonen på spökena med hjälp av Baking glue.