Hoppa till huvudinnehåll
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote

Camembert med Lindahls yoghurt

Serveringstips: med färska bär + en klick Lindahls yoghurt.

Gjord med Lindahls Turkisk eller Grekisk Yoghurt

Vote

Räcker till 4 portioner

Räcker till...

4 portioner

Ingredienser

Så gör du

  • 3 msk Lindahls Yoghurt
  • 200 g camembert
  • 2 msk honung
  • 1 ägg
  • skorpmjöl eller färskrivet franskbröd
  • färska bär
  1. Delar camembert i mitten.

  2. Lägg Lindahls yoghurt utrört med honung mellan halvorna.
    Lägg ihop osten igen.

  3. Vispa upp ägget.
    Panera osten i äggsmeten och skorpmjölet.

  4. Panaden måste vara hel.

  5. Stek på medelvärme i panna.