Hoppa till huvudinnehåll
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(15)

MadameEdiths halloncheesecake

En god och mycket lättbakad cheesecake

Madame Edith

Vote
(15)

Fri från

Äggfritt

Äggfritt

Räcker till 1 st halloncheesecake

Räcker till...

1 st halloncheesecake

Kategorier
Recepttyp Cheesecake
Näringsvärde Äggfritt

Ingredienser

Så gör du

  • 50 g smör
  • 20 st digestivekex
  • 200 g färskost
  • 1 dl florsocker
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 dl hallonsylt
  1. Smält smöret.

    Krossa digestivekexen i tex. mortel eller matberedare.

    Blanda samman det smälta smöret och kexsmulorna.

    Tryck ut i botten av en springform. 

    Ställ i kylen.

  2. Blanda samman fäskost och florsocker.

     

  3. Vispa grädden ganska hårt.

  4. Blanda grädden med fäskostblandningen och rör ner sylten.

  5. Bred ut blandningen över digestivebotten.

  6. Ställ in i frysen 3 timmar eller längre, tex över natten.

    Låt tina ca 30 minuter innan servering.