Logga in för att favoritmarkera
Länk kopierad till urklipp!
Kopiera länk till urklipp
Flaggad som olämpligt
MadameEdiths halloncheesecake
En god och mycket lättbakad cheesecake
Fri från
Äggfritt
Äggfritt
Räcker till 1 st halloncheesecake
Räcker till...
1 st halloncheesecake
Ingredienser
Så gör du
- 50 g smör
- 20 st digestivekex
- 200 g färskost
- 1 dl florsocker
- 3 dl vispgrädde
- 2 dl hallonsylt
Smält smöret.
Krossa digestivekexen i tex. mortel eller matberedare.
Blanda samman det smälta smöret och kexsmulorna.
Tryck ut i botten av en springform.
Ställ i kylen.
Blanda samman fäskost och florsocker.
Vispa grädden ganska hårt.
Blanda grädden med fäskostblandningen och rör ner sylten.
Bred ut blandningen över digestivebotten.
Ställ in i frysen 3 timmar eller längre, tex över natten.
Låt tina ca 30 minuter innan servering.