Hoppa till huvudinnehåll
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote

Apelsinglass med mandel

Vote

Räcker till

Räcker till...

Kategorier

Ingredienser

Så gör du

  • 1 liter vaniljglass
  • 50 g Dr. Oetker hackad mandel
  • 1 dl Dr. Oetker Apelsinskal
  • 0,25 dl apelsinsaft eller cointreau
  • 4 st apelsiner
  • chokladsås
  1. Blanda samman glassen med hackat apelsinskal, mandel och Cointreu eller apelsinsaft. Lägg in i frysen och frys minst en timme.
    Skala apelsinerna tätt intill köttet och skär klyftor fria från skinn. Lägg upp glassen på tallrikar tillsammans med apelsinklyftor och dekorera med rikligt med nougat sauce
    och hackad mandel.

  2. Lägg in i frysen och frys minst en timme.
    Skala apelsinerna tätt intill köttet och skär klyftor fria från skinn. Lägg upp glassen på tallrikar tillsammans med apelsinklyftor och dekorera med rikligt med nougat sauce
    och hackad mandel.

  3. Skala apelsinerna tätt intill köttet. SKär ut klyftor fria från skinn.

  4. Lägg upp glassen på tallrikar tillsammans med apelsinklyftor och dekorera med rikligt med chocosauce
    och hackad mandel.