Ingredienser
Så gör du
- 1 liter vaniljglass
- 50 g Dr. Oetker hackad mandel
- 1 dl Dr. Oetker Apelsinskal
- 0,25 dl apelsinsaft eller cointreau
- 4 st apelsiner
- chokladsås
Blanda samman glassen med hackat apelsinskal, mandel och Cointreu eller apelsinsaft. Lägg in i frysen och frys minst en timme.
Skala apelsinerna tätt intill köttet och skär klyftor fria från skinn. Lägg upp glassen på tallrikar tillsammans med apelsinklyftor och dekorera med rikligt med nougat sauce
och hackad mandel.Lägg in i frysen och frys minst en timme.
Skala apelsinerna tätt intill köttet och skär klyftor fria från skinn. Lägg upp glassen på tallrikar tillsammans med apelsinklyftor och dekorera med rikligt med nougat sauce
och hackad mandel.Skala apelsinerna tätt intill köttet. SKär ut klyftor fria från skinn.
Lägg upp glassen på tallrikar tillsammans med apelsinklyftor och dekorera med rikligt med chocosauce
och hackad mandel.