Hoppa till huvudinnehåll
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(3)

Frusen fromage med pepparkaka

Gjord med Lindahls Turkisk eller Grekisk Yoghurt.

Serveringstips: Passar till lättsockrade hallon eller annan favoritfrukt.

Vote
(3)

Fri från

Nöt & mandelfritt

Nöt & mandelfritt

Räcker till 8 - 10 portioner

Räcker till...

8 - 10 portioner

Kategorier

Ingredienser

Så gör du

  • 6 dl Lindahls Yoghurt
  • 3 ägg
  • 1 citron
  • 1 dl socker
  • 9 pepparkakor
  1. Blanda gulorna med Lindahls yoghurt, saft och rivet skal från citronen och sockret.

  2. Vispa äggvitan till hårt skum.

  3. Blanda därefter i äggvitan i yoghurtmassan.

  4. Smula ner pepparkakor i botten på en form (1½ liter) med löstagbar kant.

  5. Häll blandningen i formen och frys i minst 4 timmar.