Hoppa till huvudinnehåll
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(5)

Hallon med marängtopp

Gjord med Lindahls Turkisk eller Grekisk Yoghurt.

Serveringstips: serveras ljummen som efterrätt eller till kaffet.

Vote
(5)

Räcker till 4 portioner

Räcker till...

4 portioner

Kategorier
Recepttyp Desserter

Ingredienser

Så gör du

  • 3 dl Lindahls Yoghurt
  • 3 dl hallon
  • 1 msk socker till bären
  • 3 äggvitor
  • 1 dl socker
  1. Sätt ugnen på grill.

  2. Klicka i Lindahls yoghurt och hallon i serveringsskålar.
    Strö över lite socker.

  3. Vispa socker och äggvitor till hårt skum.

  4. Klicka det över hallonen och Lindahls turkiska/grekiska yoghurt.

  5. Sätt in skålarna i ugnen några minuter tills äggvitan fått lite färg.