Hoppa till huvudinnehåll
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(3)

Pannacotta med hallon

Gjord med Lindahls Turkisk eller Grekisk Yoghurt

Vote
(3)

Fri från

Nöt & mandelfritt

Nöt & mandelfritt

Äggfritt

Äggfritt

Räcker till 4 portioner

Räcker till...

4 portioner

Ingredienser

Så gör du

  • 4 dl Lindahls Yoghurt
  • 1 dl grädde
  • 100 gram socker
  • 3 gelatinblad
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 200 gram frysta eller färska hallon
  1. Lägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten. Låt svälla i ca 5 min.

  2. Koka upp grädden.

  3. Ta upp bladen, krama ut vattnet och blanda gelantinen med den varma grädden.

  4. Smaksätt yoghurten med florsocker och vaniljsocker och blanda gräddblandningen.

  5. Häll upp pannacottan i serveringsglas eller portionsskålar och ställ kallt/svalt minst 4 timmar.

  6. Garnera med hallonen strax före serveringen.