Logga in för att favoritmarkera
Länk kopierad till urklipp!
Kopiera länk till urklipp
Flaggad som olämpligt
Pannacotta med hallon
Gjord med Lindahls Turkisk eller Grekisk Yoghurt
Fri från
Nöt & mandelfritt
Nöt & mandelfritt
Äggfritt
Äggfritt
Räcker till 4 portioner
Räcker till...
4 portioner
Recepttyp
Desserter
Pannacotta
Näringsvärde
Nöt & mandelfritt
Äggfritt
Ingredienser
Så gör du
- 4 dl Lindahls Yoghurt
- 1 dl grädde
- 100 gram socker
- 3 gelatinblad
- 2 tsk vaniljsocker
- 200 gram frysta eller färska hallon
Lägg gelatinbladen i rikligt med kallt vatten. Låt svälla i ca 5 min.
Koka upp grädden.
Ta upp bladen, krama ut vattnet och blanda gelantinen med den varma grädden.
Smaksätt yoghurten med florsocker och vaniljsocker och blanda gräddblandningen.
Häll upp pannacottan i serveringsglas eller portionsskålar och ställ kallt/svalt minst 4 timmar.
Garnera med hallonen strax före serveringen.