Hoppa till huvudinnehåll
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(10)

Pannacotta med hallon

Milda http://www.milda.se

Vote
(10)

Fri från

Nöt & mandelfritt

Nöt & mandelfritt

Äggfritt

Äggfritt

Räcker till 4 portioner

Räcker till...

4 portioner

Ingredienser

Så gör du

  • 2½ dl mjölk
  • 2½ dl Milda Vaniljvisp
  • 2½ msk socker
  • 3 st gelatinblad
Hallonmelba
  • 200 g hallon
  • 1 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten.

  2. Koka upp mjölken och Milda Vaniljvisp tillsammans med sockret. Låt sedan blandningen kallna under några minuter. Blanda i de urpressade gelatinbladen.

  3. Häll Pannacottan i portionsformarna. Placera dem i kylskåp i minst 3-4 timmar.

  4. Lägg hallonen, sockret och vaniljsockret i en kastrull och låt koka upp. Passera blandningen genom en sil och låt kallna.

  5. Dekorera pannacottan med bär och servera tillsammans med hallonmelba.