Logga in för att favoritmarkera
Länk kopierad till urklipp!
Kopiera länk till urklipp
Flaggad som olämpligt
Pannacotta med hallon
Fri från
Nöt & mandelfritt
Nöt & mandelfritt
Äggfritt
Äggfritt
Räcker till 4 portioner
Räcker till...
4 portioner
Recepttyp
Desserter
Pannacotta
Näringsvärde
Nöt & mandelfritt
Äggfritt
Ingredienser
Så gör du
- 2½ dl mjölk
- 2½ dl Milda Vaniljvisp
- 2½ msk socker
- 3 st gelatinblad
Hallonmelba
- 200 g hallon
- 1 dl florsocker
- 1 tsk vaniljsocker
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten.
Koka upp mjölken och Milda Vaniljvisp tillsammans med sockret. Låt sedan blandningen kallna under några minuter. Blanda i de urpressade gelatinbladen.
Häll Pannacottan i portionsformarna. Placera dem i kylskåp i minst 3-4 timmar.
Lägg hallonen, sockret och vaniljsockret i en kastrull och låt koka upp. Passera blandningen genom en sil och låt kallna.
Dekorera pannacottan med bär och servera tillsammans med hallonmelba.