Hoppa till huvudinnehåll
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote

Pannacotta med vaniljyoghurt

Gjord med Lindahls Turkisk eller Grekisk Yoghurt

Vote

Fri från

Äggfritt

Äggfritt

Räcker till 4 portioner

Räcker till...

4 portioner

Kategorier
Näringsvärde Äggfritt

Ingredienser

Så gör du

  • 2½ dl Lindahls Yoghurt
  • 2½ dl grädde
  • 80 gr socker
  • 1 vaniljstång
  • 3 gelatinblad
  • vatten
  1. Dela vaniljstången och skrapa ur märgen.

  2. Koka upp grädde, socker, vaniljstång och märg. Låt stå och dra en liten stund.

  3. Lägg gelantibladen i vatten.

  4. Sila grädden. Krama ut gelantinen och rör under den heta grädden.

  5. Rör om och se till att den smälter ordentligt. Låt stå och svalna en stund.

  6. Vänd ner Lindahls yoghurt.

  7. Häll i glas och ställ in i kylen.