Logga in för att favoritmarkera
Länk kopierad till urklipp!
Kopiera länk till urklipp
Flaggad som olämpligt
Ingredienser
Så gör du
- 3 äggulor
- 1 1/2dl florsocker
- 1 ask 250 g mascarpone
- 100g frysta tinade hallo
- 1 st rivet skal av 1 stor citron
- 1 dl starkt kallt kaffe
- 1 dl amaretto eller konjak
- 12 st savoiardikex (ladyfinger)
Vispa äggulor och florsocker vitt och pösigt. Blanda ner osten och rör till en slät smet. Vänd ner bär och citron skal.
Blanda kaffe och konjak. Doppa kexen i kaffeblandningen. varva kex och mascarpone i 6 kaffekoppar. Avsluta med mascarponesmet. Täck med plastfilm och låt stå i kylen minst 6 timmar
Garnera med färska hallon och citronskal. Pudra med florsocker