Logga in för att favoritmarkera
Länk kopierad till urklipp!
Kopiera länk till urklipp
Flaggad som olämpligt
Frosting och Icing till Cupcakes
Här finner ni några av våra bästa recept och tips på frosting och icing till bla. dina cupcakes.
Recepttyp
Fyllningar och dekorationer
Glasyrer
Ingredienser
Så gör du
Chokladfrosting
- 5 dl florsocker
- 3 msk kakao
- 75 g smör
- 2 msk mjölk
Frosting med creamcheese
- 5 dl florsocker
- 50 g smör
- 250 g färskost typ philadelphia
- 1 tsk Dr. Oetker citronarom
- Ev. några droppar Dr. Oetker Hushållsfärg
Vaniljfrosting
- 4 dl florsocker
- 1/2-1 tsk Dr. Oetker vaniljarom
- 75 g smör
- ca 2 msk mjölk
- Ev. några droppar Dr. Oetker Hushållsfärg
Chokladfrosting
Blanda florsocker, kakao och smula ned smöret i blandningen. Vispa med elvisp på låg hastighet och tillsätt mjölken. Vispa på hög hastighet tills cremen är fluffig, ca 5 minuter. Bred frostingen på dina cupcakes och förvara i kyl tills servering.
Frosting med creamcheese
Vispa florsocker och smör med elvisp på låg hastighet. Tillsätt färskost, citronarom och ev. hushållsfärg. Vispa tills krämen är fluffig, ca 5 minuter.
Vaniljfrosting
Blanda vaniljarom och florsocker. Smula ned smöret i blandningen. Vispa med elvisp på låg hastighet och tillsätt mjölken lite i taget. Vispa på hög hastighet i 5 minuter.