Hoppa till huvudinnehåll
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(143)

Frosting och Icing till Cupcakes

Här finner ni några av våra bästa recept och tips på frosting och icing till bla. dina cupcakes.

Vote
(143)

Räcker till

Räcker till...

Ingredienser

Så gör du

Chokladfrosting
  • 5 dl florsocker
  • 3 msk kakao
  • 75 g smör
  • 2 msk mjölk
Frosting med creamcheese
  • 5 dl florsocker
  • 50 g smör
  • 250 g färskost typ philadelphia
  • 1 tsk Dr. Oetker citronarom
  • Ev. några droppar Dr. Oetker Hushållsfärg
Vaniljfrosting
  • 4 dl florsocker
  • 1/2-1 tsk Dr. Oetker vaniljarom
  • 75 g smör
  • ca 2 msk mjölk
  • Ev. några droppar Dr. Oetker Hushållsfärg
Chokladfrosting
  • Blanda florsocker, kakao och smula ned smöret i blandningen. Vispa med elvisp på låg hastighet och tillsätt mjölken. Vispa på hög hastighet tills cremen är fluffig, ca 5 minuter. Bred frostingen på dina cupcakes och förvara i kyl tills servering. 

Frosting med creamcheese
  • Vispa florsocker och smör med elvisp på låg hastighet. Tillsätt färskost, citronarom och ev. hushållsfärg. Vispa tills krämen är fluffig, ca 5 minuter.

Vaniljfrosting
  • Blanda vaniljarom och florsocker. Smula ned smöret i blandningen. Vispa med elvisp på låg hastighet och tillsätt mjölken lite i taget. Vispa på hög hastighet i 5 minuter.