White Chocolate Frosting
White Chocolate Frosting är mycket gott och lätt att slänga ihop, så ge det en chans nästa gång du gör Cupcakes!
Fri från
Nöt & mandelfritt
Nöt & mandelfritt
Äggfritt
Äggfritt
Räcker till 10 st normalstora muffins
10 st normalstora muffins
Ingredienser
Så gör du
- 150 g smör
- 75 g vitchoklad
- 150 g naturell färskost
- 4 dl florsocker
Smält chokladen över ett vattenbad eller i micron. När allt har smält, ställ undan det och låt det svalna. Ställ smöret i rumstemperatur. Låt det bli lite mjukt. Kör smöret i en hushållsassistent (eller med elvisp) tills det blir mjukt och "krämigt" i konsistensen. Tillsätt den smälta chokladen, färskosten och florsockret. Se till att allt blandas ordentligt. Fyll en sprits med chokladfrostingen och spritsa sedan dina Cupcakes härliga, och fina!
Tips!
Tycker du att frostingen är alldeles för mjuk i konsistensen? Ställ in den i kylskåpet en liten stund.. Då blir den lite hårdare och lättare att arbeta med. Tycker du istället att den är för hård i konsistensen? Ställ den då i rumstemperatur en stund.