Hoppa till huvudinnehåll
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(8)

White Chocolate Frosting

White Chocolate Frosting är mycket gott och lätt att slänga ihop, så ge det en chans nästa gång du gör Cupcakes!

Tårtspecialisten.se

Vote
(8)

Fri från

Nöt & mandelfritt

Nöt & mandelfritt

Äggfritt

Äggfritt

Räcker till 10 st normalstora muffins

Räcker till...

10 st normalstora muffins

Ingredienser

Så gör du

  • 150 g smör
  • 75 g vitchoklad
  • 150 g naturell färskost
  • 4 dl florsocker
  • Smält chokladen över ett vattenbad eller i micron. När allt har smält, ställ undan det och låt det svalna. Ställ smöret i rumstemperatur. Låt det bli lite mjukt. Kör smöret i en hushållsassistent (eller med elvisp) tills det blir mjukt och "krämigt" i konsistensen. Tillsätt den smälta chokladen, färskosten och florsockret. Se till att allt blandas ordentligt. Fyll en sprits med chokladfrostingen och spritsa sedan dina Cupcakes härliga, och fina!

    Tips!
    Tycker du att frostingen är alldeles för mjuk i konsistensen? Ställ in den i kylskåpet en liten stund.. Då blir den lite hårdare och lättare att arbeta med. Tycker du istället att den är för hård i konsistensen? Ställ den då i rumstemperatur en stund.