Hoppa till huvudinnehåll
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(3)

Choklad- och Malibukonfekt

Vote
(3)

Fri från

Äggfritt

Äggfritt

Räcker till

Räcker till...

Ingredienser

Så gör du

  • 250 g Odense mandelmassa 50/50
  • 20 ml Malibu (ca 4 tsk)
  • 20 g kokosflingor
  • 20 g hackad konserverad ananas
Dekoration alt. 1 och 2
  • Odense mörk choklad och kokos
  • Odense mörk choklad och vit choklad
  • 1. Blanda Odense Mandelmassa med Malibu, kokosflingor och hackad ananas.

    2. Forma kulor med hjälp av två teskedar. Lägg kulorna på ett bakplåtspapper och låt dem torka i ca 1 timme.

    Alt. 1. Doppa kulorna i smält Odense Mörk Choklad (chokladen smältes enligt anvisning på förpackningen) och dekorera med kokos innan chokladen stelnat. Låt dem kallna på sval plats.

    Alt. 2. Doppa kulorna i smält Odense Mörk Choklad (chokladen smältes enligt anvisning på förpackningen) och låt dem stelna. Dekorera med smält Odense Vit Choklad. Låt dem kallna på sval plats.