Logga in för att favoritmarkera
Länk kopierad till urklipp!
Kopiera länk till urklipp
Flaggad som olämpligt
Choklad- och Malibukonfekt
Fri från
Äggfritt
Äggfritt
Ingredienser
Så gör du
- 250 g Odense mandelmassa 50/50
- 20 ml Malibu (ca 4 tsk)
- 20 g kokosflingor
- 20 g hackad konserverad ananas
Dekoration alt. 1 och 2
- Odense mörk choklad och kokos
- Odense mörk choklad och vit choklad
1. Blanda Odense Mandelmassa med Malibu, kokosflingor och hackad ananas.
2. Forma kulor med hjälp av två teskedar. Lägg kulorna på ett bakplåtspapper och låt dem torka i ca 1 timme.
Alt. 1. Doppa kulorna i smält Odense Mörk Choklad (chokladen smältes enligt anvisning på förpackningen) och dekorera med kokos innan chokladen stelnat. Låt dem kallna på sval plats.
Alt. 2. Doppa kulorna i smält Odense Mörk Choklad (chokladen smältes enligt anvisning på förpackningen) och låt dem stelna. Dekorera med smält Odense Vit Choklad. Låt dem kallna på sval plats.