Hoppa till huvudinnehåll
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(14)

Chokladbollar med Marianne

Det här är en helt underbar kombination om man gillar Marianne. Jag har alltid varit lite svag för mintchoklad så för mig är det här en given kombo.

Vote
(14)

Räcker till

Räcker till...

Ingredienser

Så gör du

  • 100 g rumsvarmt smör
  • 1 dl strösocker
  • 3 dl havregryn
  • 3 msk kakao
  • 2 msk espressokaffe (vanlig kaffe funkar också)
  • 15 st Marianne
  • pärlsocker att rulla chokladbollarna i
  1. Kör Marianne i mixer till ett hyfsat fint pulver.

  2. Blanda alla ingredienserna ordentigt till fin smet. 

  3. Forma bollar och rulla i pärlsocker eller annat strössel. Förvara i kylskåp. Chokladbollar går jättebra att frysa.