Hoppa till huvudinnehåll
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(2)

Marsipanbröd

Vote
(2)

Räcker till 1 st stort bröd

Räcker till...

1 st stort bröd

Kategorier

Ingredienser

Så gör du

  • 500 g marsipan
  • 50 g Dr. Oetker hackade hasselnötter
  • 50 g Dr. Oetker Apelsinskal
  • 50 g hackad choklad
  • 1 msk apelsinlikör
  • 150 g choklad till pensling
  • 50 g Dr. Oetker mandelspån
  1. Kavla ut marsipanen till en platt kaka, ca 15-25 cm. Det går enkelt att kavla marsipan mellan smörpapper.

  2. Strö över nötter, apelsinskal och hackad choklad.

  3. Rulla ihop till en rulle från långsidan.

  4. Dela chokladen i bitar och smält över vattenbad. Pensla den smälta chokladen runt om hela brödet.

  5. Strö mandelspån över marsipanbrödet och ställ svalt så chokladen får stelna.