Hoppa till huvudinnehåll
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(4)

Marsipanmedaljer på 2 sätt

Två smarriga recept för den sanna marsipanälskaren.

Vote
(4)

Räcker till

Räcker till...

Kategorier

Ingredienser

Så gör du

1. Russin i Rom
  • 75 g russin
  • 0,5 dl Rom
  • 250 g marsipan
  • 100 g mörk blockchoklad
  • Dr. Oetker Silverkulor
2. Hackad apelsin i Cointreau
  • 50 g Dr. Oetker Apelsinskal
  • 0,5 dl Cointreau likör
  • 250 g marsipan
  • 100 g mörk blockchoklad
  • Dr. Oetker Silverkulor
  1. Lägg russin i Rom alternativt lägg apelsinskalet i Cointreau över natten.

  2. Blanda frukten med marsipanen och forma till en ett bröd (en tjock längd)

  3. Skär marsipanbrödet i 1 cm tjocka skivor.

  4. Smält blockchokladen och bred den på marsipanen.

  5. Dekorera direkt med Silverkulor.