Logga in för att favoritmarkera
Länk kopierad till urklipp!
Kopiera länk till urklipp
Flaggad som olämpligt
Raw food - Gluten fria chokladbollar
Detta är ett recept på glutenfria chokladbollar som smakar gudomligt gott och som är superenkla att göra.
Fri från
Glutenfritt
Glutenfritt
Räcker till 20 st
Räcker till...
20 st
Recepttyp
Hemlagat Godis
Chokladbollar
Näringsvärde
Glutenfritt
Ingredienser
Så gör du
- 20 st färska dadlar, urkärnade
- 2 dl mandelmjöl
- 2 msk ekologisk kokosolja eller kokosfett
- 3 msk kakao
- 1 msk kallt starkt brygg kaffe
- 2 dl kokosflingor/ finhackade nötter eller kakao att rulla bollarna i
Blanda alla ingredienser i matberedaren och kör några sekunder i taget eller mosa med gaffel och blanda för hand tills allt har blandas.
Ställ smeten i kylskåp för ca 30 minuter om den är för mjuk.
Rulla till bollar och rulla varje boll i kokosflingor.
Förvara chokladbollarna kallt.