Logga in för att favoritmarkera
Länk kopierad till urklipp!
Kopiera länk till urklipp
Flaggad som olämpligt
Rice Crispy
Recept på busenkelt Halloween-snacks! En hel plåt, men det lär gå åt i ett hiskeligt tempo...
Ingredienser
Så gör du
- 10 dl rice crispy
- 150 g mini marschmallows
- 2 msk smör
- 150 g mjölkchoklad Callebaut
- 150 g vit choklad Callebaut
Topping
- Strössel ögon
- Black & Gold strössel
- Smält smöret i en tjockbottnad gryta, tillsätt marshmallows under ständig omrörning. Låt marshmallowsen smälta och tillsätt sedan rice crispy, rör samman till en deg. Häll upp degen på en bakplåt med bakplåtspapper, tryck ut degen (akta så du inte bränner dig, tips är att använda ett bakplåtspapper och kavel för att få ut degen). Låt kakan svalna innan du trycker ut kakor i önskade former. Smält chokladen i ett vattenbad (ett vattenbad för mjölkchokladen och ett vattenbad för den vita chokladen) Doppa dina rice crispy och dekorera med ögon och strössel. Ställ i kylen för att svalna.