Logga in för att favoritmarkera
Länk kopierad till urklipp!
Kopiera länk till urklipp
Flaggad som olämpligt
Ingredienser
Så gör du
- 2 st ägg
- 2 dl socker
- 150 gram smör
- 21/2 dl mjöl
- 1 tsk bakpulver
- 3 msk kakao
- 2 tsk lakritspulver
- 180 gram marabou black
Börja med med att smälta snöret. Smält sedan chokladen sakta i snöretVispa ägg och socker pösigt. Blanda alla torra ingredienser och rör ner i äggsmeten. Blanda i smälta smöret och chokladen. Smöra en form med löstagbar kant. Strö ströbröd eller lakritspulver . Grädda i 175gr. I i ca 20 min.
Låt kakan svalna.Smält 50g mörk choklad med 1msk grädde bred över kakan tunt.Lakritsfrosting. 25 gram mjukt smör 100gram phildelfiaost 2dl florsocker 1tsk lakritspulver. Smält 50gram vit choklad. Rör ihop allt. Dekorera.