Hoppa till huvudinnehåll
Om oss

Logga in / Skapa konto

Sök
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote

Min goda Kladdkaka

Detta är en jättegod kladdkaka som passar bra till hallon och lite vispad grädde. Är väldigt snabb att göra :)

idamuffins

Vote

Fri från

Mjölk & laktosfritt

Mjölk & laktosfritt

Räcker till 6-8 bitar

Räcker till...

6-8 bitar

Kategorier
Näringsvärde Mjölk & laktosfritt

Ingredienser

Så gör du

  • 100 gram margarin det går även bra med vanligt smör.
  • 3 st ägg
  • 3 dl strösocker
  • 2 ½ dl mjöl
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2 tsk bakpulver
  • 3 msk kakao
  1. Sätt på ugnen på 200 grader. 

  2. Börja med att smälta smöret. Ställ det sedan åt sidan och låt det svalna lite. 

  3. Nu blandar du i allt det torra (socker, mjöl, vaniljsocker, bakpulver, kakao).

  4. När du har gjort det så blandar du i äggen och smöret. Blanda allt samman till en kletig smet.

  5. Nu häller du i smeten i en form.

  6. Sedan ska du sätta in formen i nedre delen av ugnen, låt den stå inne i en kvart eller tjugo min.