Logga in för att favoritmarkera
Länk kopierad till urklipp!
Kopiera länk till urklipp
Flaggad som olämpligt
Fulbröd
Det godaste och mest lättbakade brödet som någonsin funnits- Mammas fulbröd!
Fri från
Mjölk & laktosfritt
Mjölk & laktosfritt
Nöt & mandelfritt
Nöt & mandelfritt
Äggfritt
Äggfritt
Räcker till ca 25 st bröd
Räcker till...
ca 25 st bröd
Ingredienser
Så gör du
- 1 paket jäst
- 4 tsk salt
- 2 msk honung
- 2 dl mjölk För mjölkfria bröd så ersätter du mjölken med havre- eller sojamjölk
- 1 liter vatten
- 26 dl vetemjöl special
Blanda ihop allting och knåda i maskin i minst 10 min. Anpassa mjölmängden så att degen är ganska lös och kladdig. Låt jäsa i 1 timme. Dela degen i knytnävsstora bitarutan att knåda den och lägg på plåtar. Strö lite mjöl och flingsalt ovanpå dem. Grädda i 250 C i 16-17 min