Hoppa till huvudinnehåll
Om oss

Logga in / Skapa konto

Sök
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(32)

Glutenfritt matbröd

Ett ljust glutenfritt matbröd som man snabbt slänger ihop, som inte behöver jäsa, och som blir underbart gott!

annicake

Vote
(32)

Fri från

Glutenfritt

Glutenfritt

Räcker till 1 st limpa

Räcker till...

1 st limpa

Kategorier
Recepttyp Matbröd
Näringsvärde Glutenfritt

Ingredienser

Så gör du

  • 5 dl filmjölk kall
  • 1 dl ljus sirap
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk mald pomerans
  • 1 tsk malda brödkryddor
  • ca 5 dl finax ljusa mjölmix orange förpackning
  • ca 5 dl glutenfri mix, Finax röd förpackning
  • 1½ tsk bakpulver
  • 1½ tsk bikarbonat
  1. Blanda ihop fil, sirap och salt och kryddorna

  2. Blanda mjölmixerna med bakpulver och bikarbonat och tillsätt till filblandningen

  3. Smörj en 2-litersform och häll i smeten

  4. Grädda genast i 175* i 1 timme