Logga in för att favoritmarkera
Länk kopierad till urklipp!
Kopiera länk till urklipp
Flaggad som olämpligt
Ingredienser
Så gör du
- 4 dl vetemjöl
- 4 dl grahamsmjöl
- 1 tsk salt
- 1 ½ msk bakpulver
- 3 dl filmjölk
- 1/2 dl Milda flytande margarin, (eller 50 g Milda i folie)
- 2 msk solrosfrön eller pumpakärnor
- 1 ägg
1. Sätt ugen på 250 grader.
2. Blanda vetemjöl, grahamsmjöl, salt och bakpulver i en bunke.
3. Häll filmjölk och margarin över mjölblaningen och rör ihop.
4. Baka ut degen med lite mjöl på fingrarna.
5. Dela degen i 16 delar och forma till bullar.
6. Pensla med ägg och strö över fröna. Grädda i ugn i ca 10 min.