Logga in för att favoritmarkera
Länk kopierad till urklipp!
Kopiera länk till urklipp
Flaggad som olämpligt
Ingredienser
Så gör du
- 250 g smör
- 2 1/2 dl socker
- 4 ägg
- 1 tsk Dr. Oetker citronarom
- 2 msk grädde
- 2 dl kokosflingor
- 2 tsk Dr. Oetker bakpulver
- 4 1/2 dl vetemjöl
Smörj en sockerkaksform och bröa den med riven kokos eller ströbröd.
Rör smör och socker vitt och poröst. Rör ned äggen ett i taget.
Blanda mjöl, bakpulver och kokosflingor och vänd försiktigt ned det i smeten. Tillsätt grädde och citronarom.
Häll smeten i formen och grädda i 175 grader i 50-60 minuter. Känn med sticka att kakakn är klar.
Låt kakan svalna. Dekorera med kristyr, cocktailbär och jordgubbskulor.