Hoppa till huvudinnehåll
Om oss

Logga in / Skapa konto

Sök
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(10)

Smarrig chokladkaka

Denna chokladkaka är både lättsam att göra och god att äta. Med en klick grädde har du fått en underbar efterrätt! 

Mymarrymelissa

Vote
(10)

Fri från

Nöt & mandelfritt

Nöt & mandelfritt

Räcker till 1 st Springform

Räcker till...

1 st Springform

Kategorier

Ingredienser

Så gör du

  • 2,5 dl vetemjöl
  • 3 dl socker
  • 3 msk kakao
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 150 gram smör
  • 1 dl mjölk
  • 0,5 dl kaffe
  • 2 st ägg
  1. börja med att smälta smöret, medans du väntar på att smöret smälter kan du vispa äggen och sockret tills de blir poröst. häll i de smälta smöret i bunken med sockret och ägget. 

  2. Sedan kan du blanda i mjölken och kaffet. Blanda de torra ingredienserna väl innan du häller i den blandningen du blandar ihop allting. 

  3. Ungern ska sällas på 176 grader. Använd valfri form. Gräddas i mitten av ugnen i ca 45 min