Hoppa till huvudinnehåll
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(11)

Vaniljcupcakes

En variant på Leilas klassiska cupcakes. Har en fantastiskt fyllig vaniljsmak som du aldrig kan uppnå med bara vanligt vaniljsocker...

Kakbiten

Vote
(11)

Fri från

Mjölk & laktosfritt

Mjölk & laktosfritt

Räcker till 12 st

Räcker till...

12 st

Kategorier

Ingredienser

Så gör du

  • 3 st ägg
  • 2 1/2 dl socker
  • 100 g smör
  • 1 dl sojamjölk med vaniljsmak
  • 3 1/2 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 nypa salt
  • Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och strösocker vitt och pösigt. Smält smöret, häll i sojavaniljmjölken och blanda det med äggsmeten. Blanda i vetemjöl, bakpulver och salt. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter.

    Toppa med en god frosting och några sockerpastablommor