Logga in för att favoritmarkera
Länk kopierad till urklipp!
Kopiera länk till urklipp
Flaggad som olämpligt
Ananaspaj
Gjord med Lindahls Turkisk eller Grekisk Yoghurt
Räcker till 8-10 portioner
Räcker till...
8-10 portioner
Recepttyp
Pajer
Ingredienser
Så gör du
Pajdeg
- 150 g smör
- 1 dl socker
- 1 tsk bakpulver
- 3 dl vetemjöl
- 1/2 dl mjölk
Fyllning
- 2 dl Lindahls Yoghurt
- ca 400 g krossad ananas
- 1 ägg
- 3/4 dl socker
- 1 tsk vaniljsocker
Blanda ihop ingredienserna till pajdegen.
Tryck ut den i en eldfast form.
Låt ananasen rinna av väl.
Blanda Lindahls yoghurt, ägg, socker och vaniljsocker.
Rör ned ananasen och bred ut massan över pajdegen i formen.
Grädda pajen i 200 grader i 30 – 40 min.