Logga in för att favoritmarkera
Länk kopierad till urklipp!
Kopiera länk till urklipp
Flaggad som olämpligt
Enkla hallonpajsnittar
Söta och goda små pajer i miniformat - perfekt till mingelmaten eller buffén. De små hallonpajsnittarna bakar du i krustader. Smidigt och läckert!
Räcker till 12 st minipajer
Räcker till...
12 st minipajer
Recepttyp
Pajer
Tema
Snabbt och lätt
Ingredienser
Så gör du
- 12 st krustader finns färdiga att köpa
- 0,5 fp Dr. Oetker bakstabil vaniljkräm
- 2,5 dl mjölk
- 100 g frysta hallon
- 0,5 dl strösocker
- 60 g rumsvarmt smör
- 4 dl florsocker
- 1 tsk Dr. Oetker Vaniljsocker
- 100 g philadelphiaost
- 1 st lime
- 1 fp Dr. Oetker frystorkade hallon
- Färska hallon
- Sätt ugnen på 200 grader varmluft.
- Förbered en hallonsås genom att koka upp frysta hallon och strösocker. Låt svalna något.
- Förbered vaniljkrämen genom att vispa ner en halv påse Dr. Oetker vaniljkräm i 2,5 dl mjölk. Vispa för hand i ca 1 minut.
- Lägg 12 krustader på en bakpappersklädd plåt. Fyll de till hälften med vaniljkräm och toppa med hallonsås. Grädda i ca 5-7 minuter. Ta ut och plåten och låt krustaderna svalna helt så att inte toppingen smälter.
- Förbered cheesecakefrosting genom att vispa philaedelphiaost, smör, florsocker och vaniljsocker till ett fast fluff.
- Spritsa frostingen på de svalna krustaderna och toppa med frystorkade hallon, färska hallon och rivet limeskal.