Hoppa till huvudinnehåll
Om oss

Logga in / Skapa konto

Sök
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(10)

Enkla hallonpajsnittar

Söta och goda små pajer i miniformat - perfekt till mingelmaten eller buffén. De små hallonpajsnittarna bakar du i krustader. Smidigt och läckert!
Vote
(10)

Räcker till 12 st minipajer

Räcker till...

12 st minipajer

Kategorier

Ingredienser

Så gör du

  • 12 st krustader finns färdiga att köpa
  • 0,5 fp Dr. Oetker bakstabil vaniljkräm
  • 2,5 dl mjölk
  • 100 g frysta hallon
  • 0,5 dl strösocker
  • 60 g rumsvarmt smör
  • 4 dl florsocker
  • 1 tsk Dr. Oetker Vaniljsocker
  • 100 g philadelphiaost
  • 1 st lime
  • 1 fp Dr. Oetker frystorkade hallon
  • Färska hallon
  1. Sätt ugnen på 200 grader varmluft.
  2. Förbered en hallonsås genom att koka upp frysta hallon och strösocker. Låt svalna något.
  3. Förbered vaniljkrämen genom att vispa ner en halv påse Dr. Oetker vaniljkräm i 2,5 dl mjölk. Vispa för hand i ca 1 minut.
  4. Lägg 12 krustader på en bakpappersklädd plåt. Fyll de till hälften med vaniljkräm och toppa med hallonsås. Grädda i ca 5-7 minuter. Ta ut och plåten och låt krustaderna svalna helt så att inte toppingen smälter.
  5. Förbered cheesecakefrosting genom att vispa philaedelphiaost, smör, florsocker och vaniljsocker till ett fast fluff.
  6. Spritsa frostingen på de svalna krustaderna och toppa med frystorkade hallon, färska hallon och rivet limeskal.