Hoppa till huvudinnehåll
Om oss

Logga in / Skapa konto

Sök
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(33)

Glutenfri Rabarber- och jordgubbspaj

Har även provat med blåbär och hallon - riktigt gott! Gillar man vit choklad så kan man med fördel öka den mängden :) Går även bra att utesluta om man vill ha en mjölk-/laktosfri paj. Använd då mjölkfritt margarin!

Anna

Vote
(33)

Fri från

Glutenfritt

Glutenfritt

Räcker till 8 bitar

Räcker till...

8 bitar

Kategorier
Näringsvärde Glutenfritt

Ingredienser

Så gör du

  • 1 l rabarber
  • 6 dl jordgubbar
  • 2 msk potatismjöl
  • 100 g vit choklad
  • 1 dl mandel
  • 2 dl glutenfria havregryn
  • 1 dl råsocker
  • 100 g Margarin eller smör
  1. Skär raberbern i skivor och jordgubbarna i bitar. Blanda sedan rabarber, jordgubbar och potatismjöl i en pajform.

  2. Hacka chokladen och mandeln grovt. Blanda det med havregryn, råsocker och smör i bitar. Nyp ihop till en smuldeg och strö över rabarbern och jordgubbarna.

  3. Baka pajen i 200 grader i ca 15 min.