Logga in för att favoritmarkera
Länk kopierad till urklipp!
Kopiera länk till urklipp
Flaggad som olämpligt
Ingredienser
Så gör du
Botten
- 14 st digestivekex
- 75 g smält smör
- 2 tsk kakao
- 1 tsk vaniljsocker
- 1 msk socker
Fyllning
- 4 st äggulor
- 1 burk kondenserad mjölk 400 g
- 2 st lime (saften)
- 1 dl mixade hallon eller andra bär färska eller frysta bär går bra
Sätt ugnen på 175 grader. Lägg kexen i en mixer och mixa samman dem med alla ingredienser till botten.
Lägg smulorna i botten på en pajform och platta till den något. Grädda pajskalet ca 10 minuter. Ta ut formen och låt den svalna något.
Rör ihop äggulor, kondenserad mjölk, limesaft och mixade bär. Häll smeten i formen och grädda cirka 15 minuter.
Låt pajen svalna och ställ in den i kyl minst 2 timmar för att stelna. Garnera med bär och grädde eller dekorationsfigurer i choklad.