Logga in för att favoritmarkera
Länk kopierad till urklipp!
Kopiera länk till urklipp
Flaggad som olämpligt
Rabarberpaj
En god och enkel rabarberpaj
Räcker till 6 st
Räcker till...
6 st
Recepttyp
Pajer
Rabarberpaj
Ingredienser
Så gör du
- 3 st rabarber
- 1 dl socker
- 1 tsk vaniljsocker
- 2 dl vetemjöl
- 1 dl havregryn
- 4 tsk socker
- 150 gram margarin
Sätt ugnen på 200 grader.
Skala rabarbern och skär den i bitar.
Smörj en ugnsäkerform och lägg sedan i rabarberna. Häll på sockret (1 dl) och vaniljsockret.
Gör smuldegen, blanda mjölet,havregrynen,margarinet och sockret i en bunke. Jobba ihop det till en grynig massa.
Täck sedan över rabarberna med smuldegen.
Bakas i ugnen 20-30 minuter.
Serveras med kall vaniljsås.