Logga in för att favoritmarkera
Länk kopierad till urklipp!
Kopiera länk till urklipp
Flaggad som olämpligt
Ingredienser
Så gör du
- 275 g mandelmassa
- 1,5 dl socker
- 2 st äggvitor
- 250 g smör
- 2 dl florsocker
- 1 tsk vaniljsocker
- 2 msk kakao
- 2 st äggulor
- 200 g choklad Att doppa biskvierna i
Blanda mandelmassa och socker så sockret går in i massan och tillsätt vitorna. Blanda till en jämn smet. Klicka eller spritsa ut på plåt med avstånd då de flyter ut en del. Grädda på 175 grader i ca 15 minuter. Vänd bottnarna upp och ner.
Blanda smör, florsocker, vaniljsocker,kakao och gulorna till en smörkräm. Bred detta på undersidan på mandelbottnarna.
Ställ till fördel in en stund i frysen
Smält chokladen och doppa biskvierna i chokladen.