Hoppa till huvudinnehåll
Om oss

Logga in / Skapa konto

Sök
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(3)

Choklad och apelsinbiscotti

En lyckad kombination av choklad och apelsin.

Malla83

Vote
(3)

Räcker till 50 st ca

Räcker till...

50 st ca

Kategorier

Ingredienser

Så gör du

  • 75 gram smör
  • 2 dl socker
  • 3 ägg
  • 7 dl mjöl
  • 1 tsk Dr. Oetker bakpulver
  • 2 tsk Dr. Oetker vaniljsocker
  • 150 gram hel,rostad mandel
  • 1 st apelsin rivet skal
  • 50 gram mörk choklad hackad
  1.  Rör smör och socker poröst.

  2.  Vispa ner 1 ägg i taget.

  3.  Blande mjöl, bakpulver, vaniljsocker, rostad mandel, rivet apelsinskal och hackad choklad.

  4. Rör ner mjölblandingen i äggsmeten och knåda ihop till en deg.

  5. Forma till 2 längder och lägg på en plåt med bakplåtspapper.

  6. Grädda i nedre delen av ugnen i 200 grader,ca 30 minuter.

  7.  Ta ut plåten,sänk värmen till 100 grader. Skär längderna i långa,sneda bitar och lägg tillbaka på plåten.

  8.  Låt dem torka i ugnen i ca 30 minuter,eller tills de känns torra.