Hoppa till huvudinnehåll
Om oss

Logga in / Skapa konto

Sök
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(270)

Glutenfria chokladsnittar

mariaa88

Vote
(270)

Fri från

Glutenfritt

Glutenfritt

Räcker till 35 st

Räcker till...

35 st

Kategorier
Recepttyp Småkakor
Näringsvärde Glutenfritt

Ingredienser

Så gör du

  • 120 g smör
  • 1 dl strösocker
  • 2 msk kakao
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 3 dl ljus glutenfri mjölmix t ex Lailas
Pensling och garnering
  • 1 st uppvispat ägg
  • 2 msk pärlsocker
  • Mät upp smör, strösocker, kakao, bakpulver, vaniljsocker och ljus mjölmix i en matberedare. Kör på högsta hastighet till en deg. Ta upp på bakbord och dela degen i 3 bitar. Rulla ut till fingerlånga längder. Lägg på en plåt med bakpapper och tryck ut dem lätt. Pensla med uppvispat ägg och strö över pärlsocker. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader 10-12 minuter. Skär längderna direkt i sneda snitt och låt svalna på plåt.