Logga in för att favoritmarkera
Länk kopierad till urklipp!
Kopiera länk till urklipp
Flaggad som olämpligt
Glutenfria chokladsnittar
Fri från
Glutenfritt
Glutenfritt
Räcker till 35 st
Räcker till...
35 st
Recepttyp
Småkakor
Näringsvärde
Glutenfritt
Ingredienser
Så gör du
- 120 g smör
- 1 dl strösocker
- 2 msk kakao
- 1/2 tsk bakpulver
- 2 tsk vaniljsocker
- 3 dl ljus glutenfri mjölmix t ex Lailas
Pensling och garnering
- 1 st uppvispat ägg
- 2 msk pärlsocker
Mät upp smör, strösocker, kakao, bakpulver, vaniljsocker och ljus mjölmix i en matberedare. Kör på högsta hastighet till en deg. Ta upp på bakbord och dela degen i 3 bitar. Rulla ut till fingerlånga längder. Lägg på en plåt med bakpapper och tryck ut dem lätt. Pensla med uppvispat ägg och strö över pärlsocker. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader 10-12 minuter. Skär längderna direkt i sneda snitt och låt svalna på plåt.