Logga in för att favoritmarkera
Länk kopierad till urklipp!
Kopiera länk till urklipp
Flaggad som olämpligt
Maränger
Goda maränger. Bra att ha till det mesta, marängswiss mmmm...
Fri från
Glutenfritt
Glutenfritt
Mjölk & laktosfritt
Mjölk & laktosfritt
Räcker till 20 st
Räcker till...
20 st
Näringsvärde
Glutenfritt
Mjölk & laktosfritt
Ingredienser
Så gör du
- 6 st äggvitor
- 3 dl socker
- 1 nypa salt
Vispa ingredienserna till ett hårt skum (se till att redskap och bunke är helt rena eftersom fett eller rester av äggula förstör marängen).
Vill man kan man försiktigt vända i lite smält mörk choklad (vid behov se till att den är laktosfri) innan smeten klickas ut på plåtar med bakplåtspapper.
Grädda i ugnen 45-55 minuter i 150 grader. De kan också eftertorkas i ugnen på svag värme.