Logga in för att favoritmarkera
Länk kopierad till urklipp!
Kopiera länk till urklipp
Flaggad som olämpligt
Ingredienser
Så gör du
- 125 gram margarin
- 3 dl socker
- 2 st ägg
- 2 tsk Dr.Oetker vaniljsocker
- 41/2 dl vetemjöl
- 1 dl kakao
- 1 tsk bakpulver
- 1 tsk salt
Sätt ugnen på 175°C.
Blanda margarin, socker, ägg och vaniljsocker i en skål med elvisp eller i en matberedare så det blir en krämig smet.
Blanda mjöl, kakao, bakpulver och salt. Rör ner mjölblandningen i äggsmeten. Blanda detta ordentligt till en seg massa.
Klicka ut 2 msk smet till varje kaka på 2 plåtar med bakduk/bakpapper på. Lägg ca 12 kakor per plåt (för 24 st).
Låt varje kaka få ett par centimeters mellanrum så att de kan flyta ut lite. Placera ca 5 Non Stop-knappar på varje kaka.
Grädda kakorna i ca 15 minuter. Låt svalna på ugnsgaller.