Hoppa till huvudinnehåll
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(9)

Non stop chocolate cookies

Portioner:  24 st

helsingborgrecepten

Vote
(9)

Räcker till

Räcker till...

Kategorier

Ingredienser

Så gör du

  • 125 gram margarin
  • 3 dl socker
  • 2 st ägg
  • 2 tsk Dr.Oetker vaniljsocker
  • 41/2 dl vetemjöl
  • 1 dl kakao
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  1. Sätt ugnen på 175°C.

  2. Blanda margarin, socker, ägg och vaniljsocker i en skål med elvisp eller i en matberedare så det blir en krämig smet.

  3. Blanda mjöl, kakao, bakpulver och salt. Rör ner mjölblandningen i äggsmeten. Blanda detta ordentligt till en seg massa.

  4. Klicka ut 2 msk smet till varje kaka på 2 plåtar med bakduk/bakpapper på. Lägg ca 12 kakor per plåt (för 24 st).

  5. Låt varje kaka få ett par centimeters mellanrum så att de kan flyta ut lite. Placera ca 5 Non Stop-knappar på varje kaka.

  6. Grädda kakorna i ca 15 minuter. Låt svalna på ugnsgaller.