Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(2)

Paleorutor med banan- och chokladsmak

En något nyttigare liten kaka till kaffet skulle denna paleokaka kunna vara.  Snabbakad och delikat. Eftersom kakan baseras på mandelmjöl kan den också vara intressant när du vill baka glutenfritt.

baka.se

Vote
(2)

Fri från

Glutenfria recept

Glutenfria recept

Mjölk & laktosfritt

Mjölk & laktosfritt

Äggfritt

Äggfritt

Räcker till

Räcker till...

Ingredienser

Så gör du

  • 1 st banan
  • 10 st dadlar
  • 3 dl mandelmjöl
  • 2 msk kokosolja
  • 2 msk raw kakao
  1. Sätt ugnen på 175 grader.

  2. Mixa alla ingredienser i en matberedare. Bred ut smeten på ett bakplåtspappersklädd plåt eller långpanna. Det kan underlätta att lägga ett bakplåtspapper ovanpå och trycka till.

  3. Grädda kakan i mitten av ugnen i cirka 15 minuter.

  4. Låt kakan svalna och skär sedan i rutor.