Logga in för att favoritmarkera
Länk kopierad till urklipp!
Kopiera länk till urklipp
Flaggad som olämpligt
Paleorutor med banan- och chokladsmak
En något nyttigare liten kaka till kaffet skulle denna paleokaka kunna vara. Snabbakad och delikat. Eftersom kakan baseras på mandelmjöl kan den också vara intressant när du vill baka glutenfritt.
Fri från
Glutenfritt
Glutenfritt
Mjölk & laktosfritt
Mjölk & laktosfritt
Äggfritt
Äggfritt
Recepttyp
Småkakor
Ingredienser
Så gör du
- 1 st banan
- 10 st dadlar
- 3 dl mandelmjöl
- 2 msk kokosolja
- 2 msk raw kakao
Sätt ugnen på 175 grader.
Mixa alla ingredienser i en matberedare. Bred ut smeten på ett bakplåtspappersklädd plåt eller långpanna. Det kan underlätta att lägga ett bakplåtspapper ovanpå och trycka till.
Grädda kakan i mitten av ugnen i cirka 15 minuter.
Låt kakan svalna och skär sedan i rutor.