Hoppa till huvudinnehåll
Om oss

Logga in / Skapa konto

Sök
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(7)

Radio Kaka

Gustavs_Kök

Vote
(7)
Kategorier

Ingredienser

Så gör du

  • 200-250 g blockchoklad, smält
  • 150 g kallpressad kokosolja eller kokosfett, smält i vattenbad
  • 2 st ägg
  • 2 dl florsocker
  • 1 dl kakao
  • 1-2 dl starkt kaffe
  • 1 msk kanel
  • Mariekex
  1. Blanda alla ingredienser till kakan (utom kexen). Börja med att smälta smöret.

  2. Lägg bakpapper i botten av en form.

  3. Häll i någon centimeter av smeten i botten. Lägg i Mariekex.

  4. Häll på mer smet, varva som en godislasagne.

  5. Se till att ha smet kvar till översta lagret.

  6. I sista smeten mixade jag i hela kakaobönor.

  7. Låt kakan stå kallt för att stelna, gärna över natten. Skär upp och servera i tunna skivor.