Logga in för att favoritmarkera
Länk kopierad till urklipp!
Kopiera länk till urklipp
Flaggad som olämpligt
Ingredienser
Så gör du
- 200-250 g blockchoklad, smält
- 150 g kallpressad kokosolja eller kokosfett, smält i vattenbad
- 2 st ägg
- 2 dl florsocker
- 1 dl kakao
- 1-2 dl starkt kaffe
- 1 msk kanel
- Mariekex
Blanda alla ingredienser till kakan (utom kexen). Börja med att smälta smöret.
Lägg bakpapper i botten av en form.
Häll i någon centimeter av smeten i botten. Lägg i Mariekex.
Häll på mer smet, varva som en godislasagne.
Se till att ha smet kvar till översta lagret.
I sista smeten mixade jag i hela kakaobönor.
Låt kakan stå kallt för att stelna, gärna över natten. Skär upp och servera i tunna skivor.