Hoppa till huvudinnehåll
Logga in för att favoritmarkera
Flaggad som olämpligt
Vote
(4)

Frusen hallontårta

Milda http://www.milda.se

Vote
(4)

Fri från

Nöt & mandelfritt

Nöt & mandelfritt

Äggfritt

Äggfritt

Räcker till 10 bitar

Räcker till...

10 bitar

Kategorier

Ingredienser

Så gör du

  • 6 st digestivekex
  • 1 undefined Milda Vanilj Visp
  • 2 msk strösocker
  • 1 paket djupfrysta hallon, 250 g
  • 1. Lägg kexen i en plastpåse och knyt ihop. Krossa med en kavel.

    2. Strö hälften av kaksmulorna i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.

    3. Vispa Milda Vanilj Visp hårt i en skål med en elvisp.

    4. Blanda ner socker och frysta hallon i blandningen med en trägaffel. Häll i visp- och hallonblandningen i formen och jämna till ytan med en slickepott. Strö över resten av kexsmulorna.

    5. Täck formen med aluminiumfolie. Sätt in formen i frysen och låt stå 4 timmar. Tina tårtan i kylen ca 30 minuter och servera med extra bär