Logga in för att favoritmarkera
Länk kopierad till urklipp!
Kopiera länk till urklipp
Flaggad som olämpligt
Snabba kardemummabullar
Det här receptet har jag lånat av min mamma. Bullarna blir jättegoda och perfekt att ha i frysen för oväntade besök. Smeten blir lite kladdig men det ska vara så.
Recepttyp
Vetebröd
Kardemummabullar
Tema
Snabbt och lätt
Ingredienser
Så gör du
- 2 st ägg
- 200 g margarin
- 3 dl socker
- 8 dl vetemjöl
- 4 tsk bakpulver
- 2 tsk stött kardemumma
- 3 dl mjölk
- pärlsocker till garnering
Sätt ugnen på 225 grader.
Vispa ägg o socker.
Smält margarinet.
Blanda ihop de torra ingredienserna.
Rör ner de torra ingredienserna i äggsmeten, varvat med mjölk o margarin.
Fördela smeten i pappersformar.
Strö på pärlsocker.
Grädda bullarna i ungefär 20 minuter.