Hoppa till huvudinnehåll
Om oss

Logga in / Skapa konto

Sök

.

Är du lika baktokig som vi?

Vill du läsa om baktrender, bli tipsad om säsongens måste-recept och få våra bästa erbjudanden direkt i din inkorg? Anmäl dig då till vårt utskick genom att fylla i formuläret här nedan - så lovar vi att hålla dig uppdaterad!

När du trycker på "Prenumerera" knappen kommer ett mail skickas ut till dig automatiskt - i det mailet ombeds du bekräfta att du verkligen är intresserad av vårt utskick. Det är först när du har agerat på det bekräftelsemailet som du läggs till på listan. Varför så krångligt kanske du undrar? Det är helt enkelt för att du ska vara trygg i att dina personuppgifter inte används utan din tillåtelse.

Hoppas vi hörs!
Sofia och Carolina

Skriv upp dig på listan

* visar obligatoriska fält
/ ( dd / mm )

Nu behöver vi bara ditt samtycke på att vi får lov att spara och hantera dina personuppgifter i enlighet med vår Integritetspolicy. Här nedan väljer du på vilket sätt Baka.se får lov att kontakta dig:

Du kan närsomhelst välja att avregistrera dig från våra utskick genom att klicka på länken längst ned i nyhetsbreven eller skriva till oss: kontakt@baka.se

Vi använder Mailchimp som vår plattform för marknadsföring. Genom att klicka dig vidare, bekräftar du att din information skickas vidare till Mailchimp för vidare hantering. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.