Hoppa till huvudinnehåll
Om oss

Logga in / Skapa konto

Sök

.

Om baka.se

Vad roligt att just du hittat hit! Baka.se är en webshop och inspirationssida för allt som rör bakning. Vår drivkraft har alltid varit att främja hembakning och skapa bakglädje. Med Baka.se vill vi skapa en naturlig mötesplats för alla bakintresserade, såväl nybörjare som proffs. På Baka.se kan du botanisera bland mängder av smarriga bakrecept,  publicera dina egna favoriter och även handla allt du behöver till din bakning eller ditt kalas. 

Baka.se är en sida av bakintresserade för bakintresserade. Tillsammans hjälps vi åt att hålla traditionen levande. Sajten och webshopen drivs idag av tre bakglada tjejer från Göteborg. Jag, Sofia är ytterst ansvarig och har till min hjälp Carolina som sköter sociala medier och Susanne som planerar kampanjer och samarbeten.

Många av de recept som du hittar på baka.se är användargenerade. För att ditt besök ska bli så trivsamt som möjligt har vi satt upp några trivselregler, länk till dessa och annan information hittar du genom att följa länkarna nedan.  Hjälp oss gärna att bibehålla trivseln genom att flagga olämpligt innehåll.

Baka.se webshop är ett samarbete med finska Confetti Oy  (org-nummer 2309658-6). All logistik sker från och till vårt lager i Finland: 

Baka.se c/o Confetti Oy
Muokarinkuja 4C1
04300 Tuusula
FINLAND

Välkommen att höra av dig till kontakt@baka.se om du har några frågor eller synpunkter. Har du frågor som rör en order är adressen i stället order@baka.se

signatur

Trivselregler                   Leveranser och returer                     Cookies              

Integritetspolicy              Medlemsskap                                          Upphovsrätt och nyttjanderätt