Hoppa till huvudinnehåll
Om oss

Logga in / Skapa konto

Sök

.

Om Baka.se

Kontakta oss

Har du frågor eller behöver hjälp? Har du trasslat in dig i ett recept eller kanske saknar du en orderbekräftelse? Släng iväg ett mail till oss på kontakt@baka.se

Om oss

Teamet bakom

Det är vi, Sofia och Carolina som är teamet bakom Baka.se. Sofia har det yttersta ansvaret för verksamheten och ser till att sajten är fylld med inspirerande produkter och recept. Carolina träffar du på om du hänger med oss på sociala medier. Vill du komma i direkt kontakt med någon av oss gör du det enklast på sofia@baka.se eller carolina@baka.se

Om Baka.se

Din bästa bakvän

Vi vill vara din bästa bakvän på nätet! Med Baka.se vill vi skapa plats för alla bakintresserade, såväl nybörjare som proffs. Baka.se är en webshop och inspirationssida för allt som rör bakning. Här kan du inspireras av tusentals smarriga bakrecept och även klicka hem allt du behöver till din bakning eller ditt kalas. Baka.se är en sida av bakintresserade för bakintresserade. Många av de recept som du hittar på baka.se är användargenerade. Du behöver inte ett användarkonto för att handla eller ta del av recepten – men om du vill publicera egna recept eller skapa favoritlistor uppmuntrar vi dig att logga in.

 

Imprint

Imprint

Leverantör och ansvarig utgivare för innehållet på Baka.se är 

Dr. Oetker Sverige AB
Box 5370
40228 Göteborg

e-post: kontakt@baka.se
organisationsnr: 556633-5351
 

Webshopen Baka.se är ett samarbete med finska Confetti Oy (org-nr 2309658-6). All logistik och betalning sker från och till vår finska partner: 

Baka.se c/o Confetti Oy
Muokarinkuja 4C1
04300 Tuusula
FINLAND

Mer om baka.se

Kan du inte få nog av bakinspiration? Kom och häng med oss på sociala medier! Du hittar oss på Instagram och Facebook. Vill du hålla dig uppdaterad med aktuella erbjudanden och kampanjer – signa upp dig på vårt Nyhetsbrev. Vill du bara hänga och diskutera bakning med likasinnande – sök upp vår facebookgrupp.

Följ länkarna nedan för att hitta mer information om leveranser och returer, hur vi hanterar cookies och persondata samt hur vårt medlemsskap fungerar. 

Leveranser och returer     

Cookies              

Integritetspolicy   

Compliance          

Medlemsskap                   

Upphovsrätt och nyttjanderätt