Logga in för att favoritmarkera
Länk kopierad till urklipp!
Kopiera länk till urklipp
Flaggad som olämpligt
Ingredienser
Så gör du
- 2 dl vatten
- 25 gram jäst
- 1 tesked salt
- 1 dl naturell keso
- 5-6 dl vetemjöl
- 1 dl grovhackade naturella cashewnötter
- 1 st ägg till pensling
- sesamfrön till garnering
Smula jästen och rör ut den i 37 gradigt vatten och blanda sedan ner salt och keso.
Arbeta in mjölet och knåda ihop till en deg.
Blanda sedan i dom grovhackade cashewnötterna.
Låt degen jäsa under en bakduk i cirka 30 minuter.
Smöra och mjöla en rund form med avtagbar botten.
Forma degen till små bullar (cirka 8-9st) och lägg ut dom bredvid varandra i formen med lite mellanrum.
Jäs sedan ytterligare i cirka 30 minuter under bakduk och pensla sedan med ett uppvispat ägg och strö över med sesamfrön.
Grädda i 225 grader i 20-25 minuter.