Hoppa till huvudinnehåll
Om oss

Logga in / Skapa konto

Sök

.

I väntan på Jultomten

Det glimrar från julgransljusen. Doften av varm glögg sprider sig i rummet. Bordet står dukat och redo. Det ligger en förväntan och ett pirr i luften, snart är gästerna här.
Vi lät vår vän @johannacryer visa hur hon skapar den rätta julstämningen vid matplatsen med några enkla tips. Här får du hjälp med hur du kan duka julbordet och skapa den där magiska känslan med enkla medel. Skäm bort dina gäster med en personlig liten julklapp som placeringskort och missa inte att bjuda på hembakta cupcakes med pepparmint barks.

Låt dig inspireras av vårt breda utbud av julpynt och baktillbehör för såväl glöggminglet som julfesten. 

Juldukning
Juldukning placering
Juldukning
Juldukning med gran

Skäm bort varje gäst

På varje plats ligger en liten julklapp omsorgsfullt inslagen och namnad. En kvist från rönnen för den lilla röda detaljen. De små askarna är perfekta som bordsplacering men passa även på att fylla den med något litet extra till din gäst - varför inte en hemgjord chokladpralin till kaffet?

De små askarna i naturfärgat kraftpapper säljs i sett om 10 st. Du hittar de och flera varianter här.

Bordsplacering

Stjärna i trä

Blinka lilla stjärna där...stjärnor i alla former hör julen till. Våra stjärnor i trä kan användas på många olika sätt. Fina som de är men kan även smyckas med granris eller målas med hobbyfärg. Använd som bordsdekoration eller sätt ett band i dem och häng dem i fönster eller dörröppning.  

Stjärnorna säljs i set om 3 i storlekar mellan 26,5 och 35 cm. Du hittar dem här.

Trästjärna
Cupcakes

 

 

Magiska julsmaker i en muffinsform

Bjud dina gäster på Johannas fantastiska Red velvet cupcakes med pepparmintfrosting och pepparmint barks - den perfekta avrundningen på julbordet. Ingredienserna och dekorationerna samt de trendigt skogsgröna muffinsformarna hittar du i vår webshop.  För att komma till receptet klickar du här: Red velvet cupcakes

 

 

Cupcake